Arbejdspladsernes Motionsdag 2018

7. juni 2018

Kom og vær med i Arbejdspladsernes Motiondag 

Det bliver en sjov og aktiv dag for hele arbejdspladsen PÅ arbejdspladsen.
Det er gratis at registrere jer og i kan vinde præmier for over 50.000 kr til arbejdspladsen. 

 


IDÈEN BAG OG FORMÅLET MED ARBEJDSPLADSERNES MOTIONSDAG

Idéen til Arbejdspladsernes Motionsdag opstod i efteråret 2014, da en af vores konsulenter i Dansk Firmaidrætsforbund satte sin lille forventningsfulde og sportsklædte dreng af på skolen. Han skulle - som alle andre skolebørn - være en del af den forankrede tradition Skolernes Motionsdag. En motionsdag, hvor fysisk aktivitet og fælles oplevelser er i højsædet på landets skoler. Idéen tog form – for tænk, hvis alle voksne havde samme mulighed for sjove oplevelser og fælles aktivitet én gang om året. Idéen er nu en tilbagevendende tradition på mange arbejdspladser. Og vi fortsætter rejsen.
Bevægelse er for alle, og en rask gåtur er også motion. Med Arbejdspladsernes Motionsdag sætter vi kollegamotion og fællesskab på programmet for at fortælle, at en aktiv hverdag er yderst værdifuld – både for dig, mig, kommunen, arbejdsgiveren og hele vores samfund.
Hjælp os med at udvikle og udvide Arbejdspladsernes Motionsdag i 2018. Siden her bliver løbende opdateret frem mod fredag den 12. oktober 2018. Der var god presseomtale af Arbejdspladsernes Motionsdag før, under og på bagkant af afviklingen i 2017.

DERFOR
Fysisk aktivitet i arbejdstiden styrker arbejdsglæden, skaber kreativitet og giver flere effektive timer på arbejdspladsen. Og så er det sjovt. Det booster sammenholdet på arbejdspladsen med et anderledes afbræk på tværs af afdelinger og grupper. Gør Arbejdspladsernes Motionsdag til en årlig tradition - og mærk det på egen krop!

SÅDAN GØR I
 
Det er gratis at deltage. Vær med til at transformere fredagen inden efterårsferien til dagen, hvor Danmark boomer af velvære og fællesskab, når både skolebørn og voksne er fysisk aktive i forbindelse med henholdsvis Skolernes Motionsdag og Arbejdspladsernes Motionsdag. Når du registrerer din arbejdsplads her, deltager hele arbejdspladsen i en konkurrence om præmier. Vind eksempelvis en aktivitetsdag for arbejdspladsen til en værdi af 50.000 kr. Vi vil bare gerne vide, hvor mange I forventer, der deltager hos jer.


SÅDAN LYKKES DET
  • Få ledelsens opbakning til Arbejdspladsernes Motionsdag – eller planlæg selv i afdelingen
  • Gør det sjovt og sørg for, at alle kan være med
  • Tilpas aktiviteter jeres tid og rammer – lidt aktivitet er meget bedre end ingen aktivitet
  • Hold det simpelt – omklædning er ikke altid nødvendigt
  • Aktivér og inkludér kollegerne – brug ildsjælene på arbejdspladsen

 Hold jer ligeledes opdateret på vores facebookside - Aalborg Firmaidræt og arbejdspladsernes motionsdag :-) 

HAR I BRUG FOR HJÆLP?
I form af en instruktør eller blot noget inspiration til at komme igang? - Så er i meget velkommen til at ringe til Aalborg Firmaidræt på 98190522 eller sende en mail til: info@aalborgfirmaidraet.dk