Covid-19 

På denne side vil de nyeste retningslinjer ift. Covid-19 restriktioner fremgå. Siden vil løbende blive opdateret i takt med der komme nye restriktioner og lempelser. Ved tvivlsspørgsmål skal der rettes en henvendelse til kontoret på tlf. 98190522 eller info@aalborgfirmaidræt.dk

Der vil også løbende komme opdateringer på vores facebookside Aalborg Firmaidræt, hvor vi opfordrer alle til at gå ind og følge med herinde. Ligeledes er det også muligt at skrive til os herinde og vi besvarer covid-19 relaterede spørgsmål indenfor 24 timer alle ugens dage.

Fra torsdag d. 29 oktober skal alle bære mundbind i idrætscenteret ved ankomst og når i forlader hallen igen. I skal bære mundbindet indtil i enten sidder ned eller er i gang med jeres idrætsaktivitet. Der er ikke krav om mundbind mens man træner og er fysisk aktiv. Vi opfordrer ligeledes til at der benyttes håndsprit ved ankomst og efter træning.

Omklædningsfaciliteterne kan benyttes som normalt, men man må ikke overskride antallet af det tilladte antal personer i omklædningsrummet. Det fremgår af døren hvor mange personer som må være i det enkelte omklædningsrum. Vi opfordrer til at man kommer omklædt og tager hjem og går i bad, hvis dette er muligt.

Læs kort overblik over de nye retningslinjer fra staten som er meldt ud HER

 

Badminton:

Badminton kan afvikles som normalt, da hver bane betragtes som hver sin gruppe. Det skal fra Aalborg Firmaidræt side lyde en opfordring til at man ikke bytter doublemakker undervejs og spiller mod de samme personer, så der ikke er for mange interaktioner undervejs i træningen.
Der opfordres ligeledes til at være gode til at benytte håndsprit og respektere de øvrige grupper som også spiller badminton samtidig med jer.

Billard:
Der må maksimalt være 10 personer i billardlokalet ad gangen. Det er den normale indgang som benyttes her. Peter Dorf er ansvarlig her og har ansvaret for inddeling i grupper, så der ikke er mere end 10 personer ad gangen. Dette gælder både seniorer som spiller om formiddagen samt turneringen mandag, tirsdag og torsdag aften.

Der skal som hidtil afsprittes hænder ved ankomst og undervejs.

Bordtennis:
Efterårets holdturnering aflyses og flyttes til foråret. Informationen er udsendt til deltagerne.

Senior bordtennis om formiddagen forsætter som normalt. Ansvarlige Jesper Beltoft inddeler seniorerne i to grupper ad 10 personer. Bordtennislokalet er blevet inddelt i 2 zoner adskilt af et net. Gruppe 1 spiller i zone 1 og benytter den alm. indgang. Gruppe 2 spiller i zone 2 og benytter indgangen for oven i lokalet. De to grupper må ikke blandes under træningen og kampene og skal holde sig indenfor deres respektive zone. Der er opstillet bordtennisborde samt alm. bord og stole i begge zoner.

Der skal som hidtil afsprittes hænder ved ankomst og undervejs samt afspritte bordende efter brug.

Padeltennis
Padeltennis som afvikles i Padel Lounge på Poul Larsens Vej 2, 9000 Aalborg forsætter som hidtil, da hver enkelt bane betragtes som egen zone/gruppe. Der gælder dog følgende retningslinjer i centeret for alle brugere: 

 • Mundbind skal benyttes i hele centeret udenfor banen. Det skal ikke benyttes mens i spiller og opholder jer på banerne. 
 • Brug håndsprit og hold afstand til andre. Der er håndsprit ved indgang og udgang samt alle banerne. 
 • Lånebats skal sprittes af før og efter brug.
 • Benyt venligst ikke loungemøblerne før og efter spil.

Fodboldtræning:
Det er muligt at gennemføre fodboldtræning under de nuværende restriktioner. Der er 3 scenarier som er gældende:

 • Er alle deltagerne til fodboldtræning under 21 år, så kan i træne op til 50 personer i hallen. Dette skal i gøre os opmærksom på, hvis det er tilfældet. Er der bare 1 person over 21, vil personen ikke kunne træne med, da det overskrider forsamlingsforbuddet.
 • Hvis i er 10 personer eller derunder som alle er over 21 år eller har enkelte personer over 21 år, kan i træne helt som normalt. Der er ingen forbehold der skal tages her udover at der henvises til at bruge ekstra håndsprit og tænke på hinanden.
 • Hvis i er mere end 10 personer men maksimalt 20 personer som træner fodbold sammen og en eller flere personer er over 21 år, så skal hallen inddeles i 2 zoner (hver sin banehalvdel) og træningsgruppen skal opdeles i to grupper med maksimalt 10 personer i hver gruppe. Grupperne må ikke blandes eller interagere med hinanden i træningen. Hvis dette er tilfældet bedes i gøre opmærksom på dette på forhånd, så vi kan markere zonerne på forhånd.

Paintball turnering d. 6/11:
Der afventes udmeldinger fra FunCenter. Der arbejdes på at denne turnering kan afvikles som planlagt. Det forventes at der er afklaring over denne situation senest d. 27/10 kl. 18.00. Der vil blive udsendt mail og taget direkte kontakt til de tilmeldte.

Indendørs fodboldturnering d. 21/11:
Vores indendørs fodboldturnering, hvor vi skulle have afviklet første stævne d. 21 november har vi valgt af udsætte. Den 23/1 fastholdes forløbelig også arbejdes der på at finde en dato mere i enten februar eller marts, så den 23/1 reelt er første spilledag og finaledagen kommer senere på foråret. De hold som allerede er tilmeldt er forsat tilmeldt medmindre de giver anden besked til os. Giv os gerne en tilbagemelding pr. mail hvis i ønsker at trække tilmeldingen retur.

Dette betyder ligeledes at der åbnes for tilmeldinger igen, så man har mulighed for at eftertilmelde sig.

Håndboldstævne d. 4/11:
Grundet de nye restriktioner vil håndboldstævnet den 4 november blive aflyst. Det forsøges at finde en ny dato i foråret. Der bestræbes på at finde en lørdag i februar eller marts måned.'

Skydning:
Grundet de nye Corona retningslinjer er det påkrævet at alle, der ønsker at skyde de næste torsdage bære mundbind.

Vi kan heller ikke være mere end max 10 mennesker forsamlet, vi vil derfor have døren til gangen lukket. Når du ankommer kan du stikke hovedet ind og høre, den der sidder bag kassen om vi er 10 personer eller om der er plads til at du kan komme ind.

Så fremt der ikke er plads bedes du tage plads ved bordene ude på gangen til andre kommer ud.

Jeg vil anbefale at du kommer og skyder de skydning du har tænkt dig, men af respekt for andre, der også ønsker at skyde så ophold dig venligst ikke i fællesområdet så frem du ikke ønsker at skyde mere i løbet af aftenen.

Gangen kan også bruges som fælles område, så her er det muligt at sidde og få en kop kaffe såfremt der er 10 personer samlet i fællesområdet.

Kort fortalt er her de tiltag vi gør, for at kunne fortsætte skydning:

 1. Alle SKAL bære mundbind indendøre
 2. Der må max være 10 personer inden for døren til fælles området
 3. Der må max være 10 personer på gangen
 4. Der skydes med engangshandsker
 5. Alle våben sprites jævnligt af
 6. Kaffekanden betjenes kun af personer bag skranken

Floorballstævne d. 5/12: 
Som udgangspunkt afvikles floorballstævnet som planlagt. Der træffes en beslutning om 4 uger, når vi kender de nye retningslinjer hvorvidt vi afvikler eller udsætter stævnet til den anden side af jul. 

Anne Louise Vanggaard
Daglig Leder