Sommerturnering 2021

Aalborg Firmaidræt afvikler årligt en udendørs sommerturnering i fodbold. Sommerturneringen afvikles både som en 5-mands og 7-mands turnering. 

Sommerturneringen 2021 afvikles fra midt april til juni. Der forventes at være opstart i uge 16 og afslutning af turneringen i uge 26. Ved mange tilmeldte hold, kan det blive nødvendigt at afvikle de sidste kampe i starten af august.
Der spilles kampe man-, tirs-, og onsdage i tidsrammen 17.30-21.00. 

Både 5-mands og 7-mands turneringen afvikles som en alle-mod-alle turnering. Alle hold får 10 kampe. Kampprogram og resultater bliver løbende opdateret her på hjemmesiden mens turneringen afvikles. Ligeledes sendes kampprogrammet og holdkort til udfyldning ud til alle deltagende hold i god tid før turneringen starter. 

Der spilles på fodboldbanerne ved Lerumbakken. 


Der vil i februar måned blive sendt invitation ud til sommerturneringen. Denne sendes til Aalborg Firmaidræts medlemmer og tidligere deltagere i sommerturneringen. Hvis man som ny klub/hold ønsker at modtage invitationen eller deltage i turneringen er man meget velkommen til at kontakte kontoret pr. mail info@aalborgfirmaidraet.dk eller tilmelde sig via nedenstående tilmeldings procedure. 

 

HUSK! Nyt tilmeldingsystem - online her på hjemmesiden! 

Tilmeldingen til 5- og 7-mands turneringen er nu åben. Den lukker den 4 april. 

For at tilmelde jer, skal i blot tilføje antal hold til kurven nederst på denne side :-) 

Under tilmeldingen kan i tilmelde et hold med mulighed for at angive spillerinfo, ønske spilledage samt betale.  

I vil efter betaling modtage en kvittering med et link, hvor i skal gå ind og udfylde det resterende informationer om alle spillere - Det er meget vigtigt at i husker at udfylde alt information om alle aktive spillere. 

Kommer der i løbet at sæsonen nye spillere til, så skal i løbende gå ind og opdatere spillerlisten med nye spillere via linket. 

Har i spørgsmål vedrørende tilmelding skal i kontakte den daglige leder, Anne Louise på tlf. 98190522 eller info@aalborgfirmaidraet.dk 

 

SIDSTE FRIST FOR REGISTRERING AF SPILLERE ER D. 26 juni 2021

 

HUSK AT ANGIVE FAKTURANUMMER VED BETALING! 

 

 

Anne Louise Vanggaard
Daglig Leder

Pris

Pris for deltagelse i 7-mands turnering: 3200,00 kr. pr. hold

Pris for deltagelse i 5-mands turnering: 2900,00 kr. pr. hold

Det er tilladt at have flere hold tilmeldt turneringen. 

Sted

Ude-Lerumbakken 1
Inde- Nørresundby Idrætscenter
9400 Nørresundby