Kollegagolf

Kollegagolf er hyggelig, landsdækkende turnering, hvor holdene dyster om at vinde deres indledende puljer og deres semifinale – og dermed spille sig hele vejen til finalestævnet på den imponerende bane, Great Northern (Kerteminde, Fyn).

Til finalestævnet kårer vi årets bedste Kollegagolf'ere, som løber med æren samt 1. præmien på en golfrejse inkl. fly, hotel og golf fra Golf Plaisir til Italien (Rom - Parco de’ Medici).
Der er naturligvis også fine præmier til 2.- og 3.-pladsen fra vores gode samarbejdspartner, Titleist.

Vi har også lækre semifinalepræmier (3 x 4-dages golfophold).
Og så har vi løbende lodtrækningspræmier blandt de tilmeldte hold.

Så tilmeld dit hold nu, og øg dine chancer for at vinde endnu flere golfpræmier.

Læs meget mere om turneringen længere nede på siden her.
Se også turneringsbestemmelserne.

Har du spørgsmål til turneringen, er du naturligvis også velkommen til at kontakte vores stævneansvarlige, Dan Hansen, på dah@firmaidraet.dk eller Anne Louise på info@aalborgfirmaidraet.dk 

Vigtige datoer for Kollegagolf 2022
  • 27. marts: Tilmeldingsfrist
  • 4. april: Vi skyder turneringen i gang
  • 1. september: Gruppespillet slutter
  • 10.-11. september: Semifinaler med puljevinderne. Den 10. september: Jylland og Sjælland. Den 11. september: Fyn, Sønderjylland og Trekantsområdet.
  • 16. september.: Finalestævne på Great Northern (Kerteminde)

Pris
Kr. 1.199,- pr. hold (2 personer).

Deltagere
Turneringen er åben for alle klubgolfere over 15 år med gyldigt DGU-kort (eller tilsvarende), gyldigt EGA handicap og amatørstatus.

Hold og puljer
Et hold består af 2 spillere (3. mand kan bruges i tilfælde af sygdom). Turneringen kører i puljer á 5 hold. Alle hold møder hinanden 1 gang dvs. 2 kampe på hjemmebane og 2 på fremmede baner. Holdene inddeles geografisk, efter hvor i landet I kommer fra. Puljens holdkaptajner aftaler selv tid og sted for den enkelte match – så I kan spille, hvor og hvornår det passer jer. Alle betaler egen greenfee, men benyt de rabatordninger, der findes.

Turneringsbestemmelser
Læs dem på siden her >>


Anne Louise Vanggaard
Daglig Leder