Ladywalk

Aalborg Firmaidræt arrangerer endnu engang Ladywalk. Ladywalk arrangeres mandag den 27 maj 2024. Vi starter gåturen ved Skansen Idrætscenter kl. 18.00. 

Der er nu åbnet for tilmelding til årets gåtur, hvor du har mulighed for at vælge mellem 3, 7 og 12 km ruten. Find dine bedste veninder frem og tilmeld jer HER

Som tidligere år har du mulighed for at købe spisning til efter gåturen. Så gør aftenens gåtur til et hyggeligt firmaevent eller en god venindeaften ved at afslutte gåturen med lidt lækkert til ganen.  

 

Rutebeskrivelse

Vi byder på en fantastisk rute – vi går i dejlige grønne områder – rundt om Lindholm Søpark med en rigtig smuk udsigt – kommer ned til Havnefronten, hvor vi på vores rast kan nyde den smukke udsigt over vandet, dejlig musik, og samværet med alle de ”andre” damer - og hvor vi deler 7 – og 12 km ruten.

7 km ruten går langs den flotte ny-renoverede havnefront en stor del af turen tilbage til Centret

12 km ruten udvides med tur i naturskønne omgivelser omkring ”verdens ende” inden de går hjemad af samme flotte rute som 7 km.

 Vores 3 km rute kommer ikke hele vejen ned til fjorden, men går gennem Skanseparken - hvor du vil opleve flot grøn natur. 

PRATISKE INFORMATIONER (Opdateres løbende)

Hvem åbner: 

Parkering:
 Begrænset antal til rådighed. Der kan parkeres på de grønne områder på Lerumbakken,  på parkeringspladsen overfor Svømmehallen, samt ved Skole- og Kulturforvaltninen, Godthåbsgade 8, Advarsel: Vi har erfaret, at parkeringsvagter også gerne deltager denne aften!!!!! Så - tag cyklen, bussen eller kom frem på anden måde - i god tid.

Alternative transport muligheder:  Bus nr. 1 holder ved Lerumbakken.

Hvornår åbner pladsen:   kl. 15.30 

Indgang/plan over pladsen:
 Udleveringen vil foregå i halområde i den øverste del af centeret. Alle kan afhente trøjer og poser fra kl. 15.30.    

Opvarmning: Som altid varmer vi op til dejligt musik inden vi går.

Forplejning: Der er salgsvogn på pladsen, der sælger pølsehorn, øl/vand og chokolade. Du har også mulighed for at tilkøbe mad på forhånd. Se menuen længere nede. 

Lykkenumre: findes i nogle af poserne og gevinsterne udleveres i forhallen efter turen. Eftersendes ikke. 

 

Anne Louise Vanggaard
Daglig Leder

Hvor og Hvornår

Starttidspunkt: 27 maj kl. 18.00 

Tilmelding

Tilmelding fra: dags dato

Tilmelding til:1 maj

Billetten koster 185 kr. og kan købes på www.ladywalk.dk

Der er mulighed for eftertilmelding på selve dagen, men så kan vi ikke garantere t-shirt og deltagerpose. Prisen for eftertilmelding er 235 kr. 

Sted

Nørresundby Idætscenter
Lerumbakken 11
9400 Nørresundby