UngCup

Den 6. september 2022 afvikler Aalborg Firmaidræt UngCup i samarbejde med Dansk Firmaidræt Forbund. 

Ung Cup er et idrætsstævne for landets ungdomsuddannelser - både erhvervsuddannelser og gymnasiale uddannelser. Ung Cup er din mulighed for at vise en gang for alle, hvilken ungdomsuddannelse som er bedst til sport! 

Ung Cup afvikles to gange årligt. Tirsdag i uge 10 afholdes et indendørsstævne, hvor alle hold dyster i floorball, indendørs fodbold og høvdingebold. Tirsdag i uge 36 afholdes udendørsstævne, hvor der dystes i fodbold og rundbold.
Her vil du som deltager møde andre hold fra de andre lokale ungdomsuddannelser. Det handler ikke bare om æren og om at forsvare din skoles navn - som vindere kvalificerer I jer til det efterfølgende landsstævne.

Ved landsstævnet skal I møde de andre vindere fra de regionale stævner. Så tag kampen op, og se om vi ikke kan hive landspokalen med hjem til Nordjylland. 

Ung Cup i Aalborg afvikles i Nørresundby Idrætscenter. Der vil være fede aktiviteter for alle – både tilmeldte hold, heppekor og tilskuere. Tag derfor hele skolen med og gør turneringen til en sjov og aktiv dag for alle! Vi vil garantere god musik, latterkramper og højt humør :)

 

Læs mere om UngCup HER 

Sted

Nørresundby Idrætscenter
Lerumbakken 11
9400 Nørresundby

Info

Dato: 6. september fra 10.00-15.00

Sted: Nørresundby Idrætscenter

Adresse: Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby

Pris: 500 ,- pr. hold

Idrætsgrene: Fodbold & Rundbold

Landsstævne: