Fodbold

Fodboldafdelingen er den største afdeling i AALBORG FIRMAIDRÆT. 

Der afvikles en sommerturnering fra april til start august hvorefter vores udendørs cupturnering starter og løber indtil start oktober. Her kan tilmeldes i 7-mands, 5-mands samt mix-hold. 

Både sommerturneringen og cupturneringen inviterer til: 7-mands senior/oldboys, 5-mands senior/oldboys/veteran, 5-damers samt 5-mands mix-hold. Læs mere om de enkelte turneringer under Sommerturnering 2022 og Cupturnering 2022. 

Vi har også indefodbold på programmet. Turneringen afvikles i november - februar alt efter antal tilmeldte hold. Kampene spilles på lør- og/eller søndage i Nørresundby Idrætscenter. Turneringen strækker sig over 2 weekender.

Der er ligeledes mulighed for at leje træningstider til indendørs fodbold i perioden september til og med april måned. Her er der ledige træningstider mandag til torsdag. Læs mere om dette under indendørs fodbold. 

Hvis I er interesserede i at vide mere om vores fodboldafdeling og turneringer er i meget velkomne til at kontakte fodboldudvalget eller kontoret på mail: info@aalborgfirmaidraet.dk 

Anne Louise Vanggaard
Daglig Leder

Sted

Ude-Lerumbakken 1
Inde- Nørresundby Idrætscenter
9400 Nørresundby

Fakta

Udendørs kampsæson: april-september

Indendørs kampsæson: november-februar (2 stævner)

 

Spilletider udendørs: man-, tirs- og onsdag

Spilletider indendørs: 2 lørdage - en i november og en i februar