Funktionel Træning

I samarbejde med AIG Aalborg tilbyder vi fra efteråret 2023 funktionel træning for arbejdspladser. Der er plads til 25 personer pr. træningshold. 

I funktionel træning arbejder vi med følgende elementer:

  • Gymnastik- og bevægelsestræning, som tager afsæt i basale grundmotoriske øvelser fra gymnastikken, f.eks. håndstand, svinge, hoppe m.m.
  • Redskabsgymnastik, gymnastik i redskaber, hvor balance, styrke og smidighed kommer på prøve. Det kan være trampolinspring, balance på bom, svinge i ringe og meget mere.
  • Fitness- og motionstræning, kan være vægtløftning, konditions- eller cirkeltræning, hvor man kan træne både styrke og kondition med mere traditionelle øvelser kendt fra fitnesscentret.
  • Mobilitetstræning og udstrækning, som er dynamiske øvelser med fokus på balance og smidighed samt forebyggelse af skader og smerter.
  • Yoga og vejrtrækning med fokus på bevidsthed, mindfulness inspireret træning., som tager udgangspunkt i yogaøvelser med uddannet yogatræner.
  • Dans og rytme, hvor man kombinerer motion og bevægelse med dans, såsom fitnessdans, zumba eller lign.

 

Det er vigtig at understrege, at vi tilpasser de enkelte forløb efter jeres ønsker og derfor kan der skrues op og ned for de enkelte momenter i forløbet. 

Et forløb kommer i pakkeløsninger af 8, 20 eller 40 ugers forløb med én ugentlig træning af 45 min. varighed + omklædning og evt. bad.

Træningstøj er nødvendigt, derfor har vi også omklædningsrum med mulighed for bad.

 

Den funktionelle træning tilbyder vi i Aalborg Stadionhal samt ude på arbejdspladsen. 

Læs også mere om AIG som forening HER

Anne Louise Vanggaard
Daglig Leder

Priser

8 uger = 12.000 kr.

20 uger = 30.000 kr.

40 uger = 60.000 kr.

 

Alle priser er inkl. instruktør, halleje og rekvisitter. Beløbet er tilsvarende momsfritaget - så moms kommer ikke oveni det nævnte beløb.