Faciliteter

Aalborg Firmaidræt har faciliteter til rådighed i hele Aalborg Kommune - og derfor kan vi også altid hjælpe med faciliteter tæt på dig og dine kollegaer. 

Skansen: 

Skansen i Nørresundby er vores faste base og her vi hører til i dagligdagen. Herfra tilbyder vi alle former for træning og turneringer, som vi har i vores kartotek. Det er også her vores padelbaner ligger og hvor vores fodboldturnering har base. Med Skansen som facilitet har vi mulighed for at tilbyde både udendørs og indendørs idræt. På ugentlig basis har vi faste badmintontider, indendørs fodbold, floorball og fitness træning sideløbende med diverse turneringer. 

Aalborg Stadionhal: 

I samarbejde med AIG Aalborg har vi mulighed for at tilbyde "Funktionel træning", "Gymnastik" samt "Yoga og pilates" i Aalborg Stadionhal. Hernede har vi faciliteter, som du kun finder i Aalborg Stadionhal specielt indenfor gymnastik og funktionel træning. 

Herningvejen Skole:

På Herningvejen skole har vi mulighed for at tilbyde badminton i eftermiddagstimerne. 

Aalborghus Gymnasium:

Ved Aalborghus Gymnasium har vi adgang til gymnastiksalene og her har vi mulighed for at tilbyde: badminton, rytmisk træning, yoga og funktionel træning med egen kropsvægt. 

Hallen på Odinsgade:

Hver onsdag fra 17-18 tilbyder vi HIT Fit Dance i hallen på Odinsgade. Ved stor efterspørgsel udvider vi med et ugentlig tilbud mere. 

 

Hvis den idrætsfacilitet som ligger tættest på dig ikke er nævnt - så tøv ikke med at kontakt os. Vi har mulighed for at booke alle kommunale faciliteter og ovenstående er udelukkende et øjebliksbillede af hvor vi på nuværende tidspunkt har idrætsaktiviteter. 

Anne Louise Vanggaard
Daglig Leder