Veloverstået Ladies Mud Race og Xtreme Mandehørm

11. november 2019

For godt en måned siden afviklede vi den 4 og 5 oktober Ladies Mud Race og Xtreme Mandehørm. Det er to af Aalborg Firmaidræts helt store arrangementer, hvor over 100 frivillige er med til at få hjulene til at køre rundt.

Ladies Mud Race var hurtigt udsolgt og det var derfor med stor spænding at se alle de fremmødte kvinder fredag den 4 oktober. De startede med en fælles opvarmning ude på pladsen og klarede alle ruten med forhindringer med bravour. 

Lørdag var der tid til Xtreme Mandehørm, hvor i underkanten af 800 mænd skulle igennem en 12 km kuperet rute med diverse forhindringer og efterfølgende fest. Dette gik også over alt forventning. 

 

Tilbage står vi som arrangør og er taknemlig over den opbakning der er fra vores deltagere til vores arrangementer og dybt taknemmelige over de mange frivillige, som er med til at sikre en fantastisk oplevelse for vores deltagere. 

Vi er nu så småt igang med planlægningen af Ladies Mud Race og Xtreme Mandehørm 2020 - så har du spørgsmål eller lyst til at deltage som deltager eller frivillig, så tøv ikke med at kontakte os :)