Cupturnering 2024

 

Aalborg Firmaidræt afvikler udendørs cupturnering i fodbold. CUPTURNERING 2024  afvikles fra medio august (uge 35) til oktober. Der spilles i puljer af mindst 4 hold (3 kampe) – De 2 bedste hold går videre hvor der spilles efter cup-systemet. Der spilles om en pokal, skænket af AALBORG FIRMAIDRÆT.

Der spilles kampe man- tirs- og onsdage i tidsrummet 17.30-21.00. Der spilles på fodboldbanerne ved Nørresundby Idrætscenter. 

Turneringen omfatter som noget nyt BÅDE 5-mands senior, 7-mands senior og 30+år 7-mands række. 

Der skal dog være et minimumantal hold tilmeldt den enkelte række før cupturneringen afvikles. Det er tilladt at tilmelde flere hold fra samme firma. 

 

Pris:

Prisen for grundspillet er kr. 675,00 inkl. dommerregninger – opkræves ved tilmelding her på siden - Dette gælder alle medlemmer af foreningen.

Er man ikke medlem endnu, så frygt ej - tag bare kontakt til Anne Louise på kontoret 98190522 eller på info@aalborgfirmaidraet.dk 

Opkrævning for efterfølgende kampe er kr. 200,00 (pr. kamp) inkl. dommerregning og vil blive udsendt umiddelbart efter Cup’ens afslutning.

 

TILMELDING: 

Tilmelding foregår nederst på denne side og via samme system som tilmeldingen til sommerturneringen. 

HUSK REGISTRERING AF SPILLERE! I kan finde en guide lige HER
(Har i deltaget i vores sommerturnering behøver i ikke registrere jer igen - medmindre der er kommet nye spillere til, så skal de registreres med alle oplysninger) 

 

ABSOLUT sidste frist for tilmelding er onsdag d. 7 august 2024. Kampprogram udsendes hurtigst herefter. 

                                                                                                       

Cupturnering 2024
Anne Louise Vanggaard
Daglig Leder

Sted

Ude-Lerumbakken 1
Inde- Nørresundby Idrætscenter
9400 Nørresundby