Sundhed og bevægelse på arbejdspladsen - netværksdag

Netværksdagen "Sundhed og bevægelse på arbejdspladsen" afvikles den 5 september i samarbejde med Aalborg Kommune, Erhvervsnetværk 9220 og Aalborg Firmaidræt.  

Kom og oplev Lars L. Andersen fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA) - som zoomer ind på fysisk og mental sundhed blandt medarbejderne. Oplægget vil også bære præg af praktik og hvordan du som arbejdsgiver med få simple råd og teknikker, kan implementere tiltag i hverdagen -  Professor i Sundt Arbejdsliv Lars L. Andersen.

Martin Olesen fra Aalborg Kommunes sundhedsstrategiske team og virksomhedsindsats vil fortælle om det nyeste indsatsområde ift. arbejdspladser og sundhed i kommunen og samtidig oplyse om muligheden for at få gratis sundhedscheck med opfølgning ud til din arbejdsplads. Sundhedstilbuddene er mere end motion og bevægelse, men omfatter også stresshåndtering, rygeforebyggelse, søvn og lignende. Martin og hans team udfører hvert år gratis sundhedscheck med opfølgning på arbejdspladser i Aalborg. Her kommer man hele vejen rundt ift. KRAM faktorerne, men der sættes også fokus på søvn og arbejdsmiljøet. 

Aalborg Firmaidræt vil komme ind på motions- og bevægelsestiltag målrettet virksomheder og forskellige brancher og hvordan vi kan hjælpe med skræddersyede løsninger ift. fysisk og mental sundhed. 
Alle indsatser med afsæt i, at I som virksomhed ikke skal have adgang til fitness center eller lignende for at kunne være med. 

 

Program:

14.00: Velkomst 

14.10-15.10: Oplæg om sundt arbejdsliv af Lars L. Andersen 

15.10-15.20: Aktiv pause 

15.20-16.00: Aalborg Kommunes virksomhedsindsats - Martin Olesen

16.00-16.30: Motion- og træningstilbud for din arbejdsplads - Aalborg Firmaidræt 

16.30-17.00: Netværk og tak for i dag

 

Sundhed og Bevægelse på arbejdspladsen


Anne Louise Vanggaard
Daglig Leder

Praktisk info

Adresse: Sundhedshuset på Sofiendalsvej, Sofiendalsvej 92 - Aalborg SV

Tidspunkt: 5 september fra 14-17

Pris: 0 kr. 

Tilmelding nødvendig