Sommerturnering 2024

Aalborg Firmaidræt afvikler årligt en udendørs sommerturnering i fodbold. Sommerturneringen afvikles både som en 5-mands og 7-mands turnering.  Derudover tilbyder vi i år en 7-mands pulje for +30 år hold, hvor det kun vil være tilladt at bruge 3 spillere under 30 år pr. kamp. 

Sommerturneringen 2024 afvikles fra midt april til juni. Der forventes at være opstart i uge 15/16 og afslutning af turneringen i uge 25. Ved mange tilmeldte hold, kan det blive nødvendigt at afvikle de sidste kampe i starten af august.
Der spilles kampe man-, tirs-, og onsdage i tidsrammen 17.30-21.00. 

Både 5-mands og 7-mands turneringen afvikles som en alle-mod-alle turnering. Alle hold får 10 kampe. Kampprogram og resultater bliver løbende opdateret her på hjemmesiden mens turneringen afvikles. Ligeledes sendes kampprogrammet og holdkort til udfyldning ud til alle deltagende hold i god tid før turneringen starter. 

Der spilles på fodboldbanerne ved Lerumbakken. 


Der vil i februar måned blive sendt invitation ud til sommerturneringen. Denne sendes til Aalborg Firmaidræts medlemmer og tidligere deltagere i sommerturneringen. Hvis man som ny klub/hold ønsker at modtage invitationen eller deltage i turneringen er man meget velkommen til at kontakte kontoret pr. mail info@aalborgfirmaidraet.dk eller tilmelde sig via nedenstående tilmeldings procedure. 

 

Tilmeldingen til 5- og 7-mands turneringen er nu åben. Den lukker den 27 marts og kampprogram udsendes tirsdag d. 2 april således at turneringen kan startes op i uge 15. 

For at tilmelde jer, skal i blot tilføje antal hold til kurven nederst på denne side :-) 

Under tilmeldingen kan i tilmelde et hold med mulighed for at angive spillerinfo og ønske spilledage. Vi opfordrer til, at i ikke betaler ved selve tilmeldingen, men angiver hvor fakturaen skal sendes hen. Noter samtidig et tlf. nummer på en kontaktperson, så vi altid kan komme i kontakt med jer, hvis der skulle være ændringer i kampprogrammet. 

Har i spørgsmål vedrørende tilmelding skal i kontakte den daglige leder, Anne Louise på tlf. 98190522 eller info@aalborgfirmaidraet.dk  

 

Anne Louise Vanggaard
Daglig Leder

Pris

Pris for deltagelse i 7-mands turnering: 3200,00 kr. pr. hold

Pris for deltagelse i 5-mands turnering: 2900,00 kr. pr. hold

Det er tilladt at have flere hold tilmeldt turneringen. 

Sted

Ude-Lerumbakken 1
Inde- Nørresundby Idrætscenter
9400 Nørresundby